Mazilique a Început în 2009, la o cină între prieteni, într-un apartament înghesuit. Am gătit și am vrut să repetăm.
Sute de rețete mai târziu (care pot fi găsite pe aici), în primăvara lui 2016 am lansat extensia offline – studioul unde ne place să gatim pentru prieteni vechi și noi deopotrivă.
2021 a fost anul în care a apărut și bistroul arzu, unde ne poți găsi zi de zi.
Ce ne reprezintă cel mai bine este pofta de mâncare (și viață) (dar și vin!) și cheful de a experimenta. Toate mesele noastre sunt pline de feluri menite pentru a fi împărțite la masa comuna, această ‘coloană vertebrală’ a studioului nostru. Felurile de mâncare se schimbă odată cu anotimpurile și cu ce găsim proaspăt pe tarabele din piețe.
Cristina Mazilu, fondatoarea Mazilique Studio, a inceput ca jurnalist de profesie si a continuat ca bucatar de placere.
Impreuna cu echipa pe care o coordoneaza, ofera consultata de specialitate in dezvoltarea de retete, meniuri, fotografii si styling de mancare.
În decembrie 2021 a deschis arzu - un bistro cu meniu dinamic si fresh, situat exact lângă studio, la adresa Romulus 85.